2018 Yaz için 10 Kombin Önerisi

2018 Yaz için 10 Kombin Önerisi

Burak YILDIRIM tarafından tarihinde gönderildi

 

Markastok, 2018 yazında şıklığınızı garantileyen yüzlerce ürünle yaz gardırobunuzu hazırlamanıza yardımcı oluyor. Aşağıda yer alan önerilerimize göz atarak 2018 yazı için şık kombinleri zahmet ve basit bir şekilde oluşturabilirsiniz. Markastok üzerinden farklı kategorilerde yer alan, yerli ve yabancı markalara ait ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Spor ve Şık

Yılların moda deneyimine sahip, stil sahibi ve klasik markası Pierre Cardin, erkeklerin hem spor hem de şık olmasını sağlayacak çözümler sunuyor. Günlük hayatta sağladığı konforun yanı sıra stil sahibi görünmeyi de vadeden siyah Pierre Cardin bağcıklı ayakkabı, klasik Levi’s logolu tişörtle ve açık renk bir jean ile birlikte bahar ve yaz aylarına uygun spor şıklığı yaratıyor.

Hem Asi Hem Trend
Deri ceket, her gardırobun klasik ve kurtarıcı parçalarından biri. Özellikle mevsim geçişlerinde oldukça kurtarıcı olan; siyah, dik yaka, uzun kollu Pierre Cardin erkek deri ceket modelini Mavi koyu lacivert kot pantolonla kombinleyerek trend bir görünüm elde edebilirsiniz.

Şehirli Fit

Levi’s Slim Fit kot, fiziğine güvenen beyler için en uygun tercihlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Levi’s 511’in dar kalıbı, salaş, spor bir gömlek ve U.S Polo Franco Lacivert ayakkabı ile rahat görünümden vazgeçmeden şık olmanıza imkan tanıyor.
https://www.markastok.com/us-polo-erkek-ayakkabi-franco-lacivert

Klasik Şıklık

Oxford modellerin klasik şıklığından vazgeçmeyen beyler için Lumberjack Barca modeli, mükemmel bir alternatif sunuyor. Lumberjack Barca model erkek ayakkabıyı koyu renkte bir chino pantolon ile tamamlayabilirsiniz.

Beyazın Asaleti

Hafta sonu şıklığında beyazın asaletinden faydalanmak isteyen beylere Polo Franco ayakkabıyı öneriyoruz. Yarı ekose desenli gömlek ve düz kesim bej rengi pantolon ile kombinleyeceğiniz Polo erkek ayakkabı, gardırobunuzun vazgeçilmezlerinden olmaya aday görünüyor.

Siyah ve Cool

Günlük hayatta klasik seçimlerden kaçınmayan beylerin yanı sıra hanımları da unutmayan Lumberjack, Marion siyah ayakkabı modeli ile hem şık hem de rahat olmanın kapılarını aralıyor. Lumberjack ayakkabı, siyah skinny pantolon ve motorcu ceketleri ile birlikte cool ve stil sahibi görünmenin yollarını açıyor.

Fonksiyonel Şık:

Klasik modellerden hoşlanan kadınlar için Polo lacivert Conven ayakkabı mükemmel bir seçim sunuyor. Polo yaka tişört ve kot pantolonla kombinleyeceğiniz Polo ayakkabı, size hem şıklık hem de rahatlık vadediyor.

Marine ve Sofistike

Slim Fit klasik polo yaka tişört, şıklığına özen gösteren beylerin gardırobunun anahtar parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, Bodrum ve Çeşme gibi sahil kasabalarında açık renk, düz kesim pantolonlarla stil sahibi görünmenize yardımcı oluyor. Birbirinden farklı renk ve seçenekleri, tarzınıza ve zevkinize uygun olarak seçebilirsiniz.

Şehirli ve Modern
Yaz sezonunda, beyazın pozitif etkisinden daha çok yararlanmaya başlıyoruz. Lumberjack Hello beyaz ayakkabı, günlük hayatta sizi koyu renklerin sıkıcılığından uzak tutacak tercihler yapmanızı sağlıyor. Açık renk tişörtlerle, modern görünümünüzü tamamlayan Lumberjack beyaz ayakkabı, yaz aylarında gardırobunuzun favorisi olmaya aday görünüyor.

Risksiz Şıklık

Spor ayakkabıda klasik seçimler yapmaktan yana olanlar için siyah kauçuk tabanlı Slazenger outdoor ayakkabı risksiz aynı zamanda modaya uygun bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Slazenger ayakkabı, koyu renk chino pantolon ve deri ceketle birlikte, siyah rengin bütünlüğünü yakalama fırsatı yaratıyor.

Yaz gardırobunuzu oluştururken zorlanmamanız için yüzlerce ürün sunan Markastok, sizlere hem trend hem de stil sahibi olmanın kapılarını açıyor. Üstelik Markastok üzerinden alışveriş yaparak Polo, Levi’s, Pierre Cardin, Mavi, Slazenger ve Lumberjack ve daha birçok dünyaca ünlü ve kaliteli markaya ulaşabiliyorsunuz. Sizin için seçtiğimiz ürünlere ve benzer kategorideki diğer yüzlerce seçeneğe göz atarak yaz gardırobunuzu hazırlamak için acele edin!

← Daha eski yazı Daha yeni yazı →

News

RSS

Yağmurlu Havalar İçin Şık ve Fonksiyonel Kıyafet Seçimleri

Yağmurlu Havalar İçin Şık ve...

By Burak YILDIRIM

Serin ve yağmurlu havalar, yeni stil seçeneklerini denemek için fırsatlar sunuyor. Dış giyim kıyafet seçimi, yağmurlu havalara göre yapıldığında,...

Devamını Oku
Sonbahar İçin Erkek Ceket Modelleri: Serin Havalarda Şıklığınızı Koruyun

Sonbahar İçin Erkek Ceket Modelleri:...

By Burak YILDIRIM

Erkeklerin sonbahar modasında en çok tercih ettiği giyim ürünlerinden birisi de erkek ceket ürünleridir. Kaliteli malzeme yapısından tasarlanarak oluşturulan...

Devamını Oku